Om oss
Finstad Glass A/S ble etablert i 1960 i Leknes i Lofoten, av glassmester Erling Finstad. Bedriften ble i 1994 videreført av sønnene Eivind, Jonny og Rainer Finstad. Firmaet holder til i egen forretningsgård i Leknes sentrum, og har også avdeling i Svolvær. Vi er 4 ansatte, og utfører det meste av tradisjonelle glassmestertjenester innenfor bygningsglass, bilglass, samt solavskjerming.

I vår butikk/kundemottak får du informasjon om og kan se våre produkter og tjenester. Her kan vi også stå til tjeneste med filing av nye nøkler til både hus og bil.

Ved vår bilglassavdeling foretar vi utskifting av bilglass til alle biltyper, samt reparasjon av steinsprang. Våre servicebiler er spesialutrustet for glasstransport. Vi monterer og leverer i hele Lofoten samt Vesterålen.

Utskifting av isolerglass utgjør hovedarbeidsområdet.

Vi tilbyr følgende tjenester/produkter

Salg og montering av:
ENERGISPAREGLASS, SIKKERHETSGLASS, BRANNVERNGLASS, FASETTSLIPTE SPEIL, BADEROMSLØSNINGER, INTERIØRGLASS, SANDBLÅSTE GLASS, VINDUER, DØRER, SOLSKJERMING, ALUMINIUMSFASADER, ACRYL/POLYKARBONAT, NYINNSETTING, REPERASJONER, INDUSTRI, BILGLASS